Головна » 2015 » Березень » 14 » СБУ контролює ситуацію в Донецьку та Луганську завдяки "своїм людям" серед бойовиків, - Наливайченко

СБУ контролює ситуацію в Донецьку та Луганську завдяки "своїм людям" серед бойовиків, - Наливайченко

Глава СБУ Валентин Наливайченко розповів про своїх "агентів" серед ватажків окремих районів Донецької та Луганської областей, а також про те, що думає про "російську весну" - в інтерв'ю LB.ua.

"Всі ці назви - "російська весна", "російське літо"... Всі ці пропагандистські циркуляри, в тому числі - від Суркова, про якого я вже згадував не один раз - призначені маріонеткам в ДНР і ЛНР...", - сказав Наливайченко.

"Ми не розслабляємося з 24 лютого минулого року", - відповів Наливайченко на питання про те, як СБУ реагує на так звану "нову російську весну", і які робить кроки на випередження.

Крім того, він повідомив, що ситуація в Донецьку і Луганську повністю контролюється і в цьому йому допомагають "свої люди" серед ватажків окремих районів Донецької та Луганської областей.

"Хочу сказати, що незважаючи ні на що, ситуацію в Донецьку і Луганську ми контролюємо. На місцях є люди, які нам допомагають, в тому числі - в безпосередньому керівництві ДНР і ЛНР. Так що інформацією ми володіємо повною мірою", - сказав Наливайченко.

У відповідь на запитання журналіста, чи є ці люди "агентами" СБУ, Наливайченко відповів, що це "наші люди".

"Але подробиці, зрозуміло, я розкривати не буду. Я просто кажу, що рівень розуміння ситуації у нас досить глибокий", - додав він.

Крім того Наливайченко назвав низку першочергових завдань, над якими працює СБУ. За його словами, перша - створити спільно з силами МВС пояс безпеки навколо тимчасово окупованих територій, а друга - боротися за уми людей, що залишилися там.

"Така тактика дасть нам можливість потроху змінювати ситуацію, мінімізувати підтримку терористів місцевим населенням", - зазначив глава СБУ.

Зазначимо, сьогодні до кримінальної відповідальності в рамках розслідування подій під час масових протестів на Майдані вже притягнуті 4 колишніх високопоставлених співробітників СБУ.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11024

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]