Головна » 2016 » Листопад » 2 » СБУ на митному посту “Лужанка” затримала наркокур’єра, хабарників та вилучила зброю. ВІДЕО

СБУ на митному посту “Лужанка” затримала наркокур’єра, хабарників та вилучила зброю. ВІДЕО

На митному посту “Лужанка” спецпідрозділ СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили наркокур’єра, прикордонників-хабарників та вилучили зброю.

Спочатку правоохоронці затримали громадянина України, який переміщував через митний кордон наркотичні засоби – кокаїн та героїн. Через годину на цьому ж митному посту затримали двох військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону.

Вони за грошову винагороду вносили недостовірні дані в єдину електронну прикордонну систему щодо перетину громадянами державного кордону. Зловмисники добре налагодили роботу: замовники відправляли їм свої паспорти для проставлення відміток та готівку, як плату за вказану незаконну послугу.

При затриманні у зазначених прикордонників вилучено 11 тисяч гривень та незареєстровану вогнепальну зброю. Двом військовослужбовцям Мукачівського прикордонного загону військова прокуратура оголосила підозри у вчиненні злочину. Їм загрожує ув’язнення від двох до п’яти років.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1848

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]