Головна » 2014 » Квітень » 18 » СБУ: у Слов’янську працюють російські снайпери, що брали участь у розстрілі людей на Майдані

СБУ: у Слов’янську працюють російські снайпери, що брали участь у розстрілі людей на Майдані

У Слов’янську працюють російські снайпери, які в лютому брали участь у розстрілі людей на Майдані. Про це повідомляється на сайті Служби безпеки України.

Зокрема, йдеться про те, що полковник Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії полковник Ігор Стрєлков керував діями озброєних осіб, які незаконно утримували військовослужбовців 25-ої окремої повітряно-десантної бригади ПДВ Збройних сил України у Слов’янську.

Згідно з повідомленням, один із українських десантників, які були затримані групою озброєних осіб на в’їзді до Краматорська 16 квітня, засвідчив, що вилучення автоматичної зброї відбувалось під особистим керівництвом Стрєлкова.

При цьому офіцер ГРУ РФ агітував українських військових переходити на бік незаконного озброєного формування, обіцяючи високі зарплати та інші матеріальні вигоди.

"Відмовитися від виконання військових обов’язків вимагав і присутній там російський диверсант на прізвисько "Ромашка", який хизувався, що у складі снайперської групи перебував на Майдані Незалежності у Києві під час масових акцій протесту", - повідомляють у СБУ.

Нагадаємо, що Стрєлкова оголосили у розшук. Щодо нього розпочато кримінальне провадження за фактом  організації умисного вбивства та вчинення дій на шкоду суверенітету, територіальній  цілісності та недоторканності України, проведення  диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України.

Також нагадаємо, 14 квітня СБУ оприлюднила аудіо перемовин членів диверсійної групи, що свідчать про масштабну військову агресію Російської Федерації на Сході України, яка здійснюється силами розвідувально-диверсійних груп ГРУ генштабу збройних сил РФ.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
18-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11285

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]