Головна » 2014 » Квітень » 3 » СБУ затримала громадян Росії, які планували захопити у заручники одного з кандидатів у президенти України

СБУ затримала громадян Росії, які планували захопити у заручники одного з кандидатів у президенти України

02 квітня ц.р. Служба безпеки України затримала на території Львівської області двох громадян РФ - 1987 р.н. та 1986 р.н., які мали намір захопити в заручники кількох громадян України, один з яких є кандидатом в Президенти України. 

Під час проведення огляду місця події в автомобілі, який належить одному із затриманих, виявлено 200-грамову тротилову шашку, металевий циліндроподібний предмет з прикріпленим дротом (ймовірно – детонатором), 16 набоїв для ПМ, а також зошит, в якому вівся облік автомобілів, якими користується кандидат в Президенти, графік його пересування.

Крім того, виявлено планшет із фотографіями цього політика, депутатів Львівської обласної ради, одного з колишніх народних депутатів України, фотозображенням будинків, які належать вказаним особам та схемами під’їздів до них.

Обидва зловмисники затримані СБУ.

На даний час прокуратурою Львівської області вирішується питання про порушення кримінального провадження за статтею 112 (посягання на життя державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

За матеріалами прес-центру Служби безпеки України.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11186

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]