Головна » 2019 » Травень » 17 » Семінар для виноробів відбудеться на Закарпатті

Семінар для виноробів відбудеться на Закарпатті

На Закарпатті відбудеться семінар для виноробів

У вівторок, 21 травня, на території виноробної компанії "Шато Чизай" (м.Берегово, урочище Чизай, 1) відбудеться семінар для виноробів Закарпаття "Французький досвід у галузі виноробства: організація галузі, запровадження системи географічних зазначень, комерціалізація, вимоги щодо якості вина", інформує прес-центр ОДА.

У заході візьмуть участь радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Ніколя Перрен, міжнародний експерт,  викладач ELP (м.Бордо, Франція) Стефан Баде, керівник проекту ЄС "Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні" Саверіо Савіо, голова комітету підприємців АПК при ТПП України Олег Юхновський та інші.

На семінарі буде акцентовано увагу на організації винної галузі та запровадження її як окремого бренду Закарпаття. Також, французькими експертами буде обговорено запровадження системи географічних зазначень в Україні та дано роз'яснення на часте запитання як "Що таке "географічні зазначення і чому варто їх реєструвати?".

Організатори заходу: Торгово-промислова палата України у партнерстві із Посольством Франції в Україні та Закарпатською облдержадміністрацією.

Початок заходу о 10.00


За матеріалами: Новини сьогодні
17-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1496

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]