Головна » 2017 » Вересень » 20 » Щоб взимку місто прибирали члени виконкому і засуджені - хоче міський голова Івано-Франківська

Щоб взимку місто прибирали члени виконкому і засуджені - хоче міський голова Івано-Франківська

До зимового сезону у столиці Прикарпаття почали готуватися заздалегідь. Синоптики прогнозують, що грудень, січень та лютий будуть найхолоднішими за останні 100 років, а перший сніг може випасти вже у жовтні-листопаді. Цього року міське управління хоче максимально бути готовим до негоди.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, адміністрації треба бути готовою до перших холодів, які можуть раптово наступити навіть в середині жовтня, повідомляє "Франик".

За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою  Михайла Смушака, цього року на роботи з прибирання снігу будуть виведені тільки комунальні підприємства. Приватників залучатимуть тільки у крайніх випадках, при умові, що нікому буде прибирати тротуари.

КП "Муніципальна дорожня компанія" обіцяє, що на дорогах зимою 2017-2018 років не буде так званого болота, бо використовуватимуть тільки якісні матеріали. Їх вже придбали у Житомирській області. Відмовилися від тих, що містили глиняні домішки і будуть ліквідовувати ожеледицю тільки сумішами, що містять сіль та пісок.

Щодо пропозиції прибирати сніг силами виконкому, міський голова розповів, що таким чином хоче звернути увагу на проблему чисельності штату працівників КП Івано-Франківська.

"Кожен член виконкому отримає свій район, де буде зобов'язаний навести лад зимою", - заявив Р. Марцінків.

Крім того, до прибирання снігу планують залучити осіб, які скоїли адміністративне правопорушення і мають судимість. Урядники вважають, що така практика буде хорошим досвідом громадських робіт і реальним виправленням для злочинців.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1671

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]