Головна » 2015 » Листопад » 9 » Щодня перераховує до держбюджету Закарпатська митниця понад 11 мільйонів гривень

Щодня перераховує до держбюджету Закарпатська митниця понад 11 мільйонів гривень

Більше 2 млрд 200 млн грн спрямувала протягом січня-жовтня 2015 року Закарпатська митниця ДФС до Державного бюджету України.

Зокрема, за жовтень поточного року перераховано близько 236 млн грн. – Загальні обсяги перерахувань у жовтні 2015 року є більшими перерахувань вересня цього ж року на 2,2% або на 5,1 млн грн.

В середньому одного жовтневого дня, відомство перераховувало до держскарбниці 11 млн 238 тис. грн, – зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

За словами очільника митниці, протягом жовтня 2015 року фактично імпортовано товарів на 35,8 млн доларів США. Основними 20 бюджетоформуючими суб’єктами господарювання протягом згаданого періоду сплачено митних платежів та зборів на суму понад 132 млн грн, що склало 55% всіх нарахувань.

Основні бюджетоформуючі товари жовтня 2015 року – кузови, телефонні апарати, автомобілі легкові, машини автоматичного оброблення інформації, частини та пристрої моторних транспортних засобів, полімери етилену тощо.

– Серед заходів і завдань, наведу три способи, які сприяли успішному забезпеченню надходжень до бюджету: перший – залучення до митного оформлення товарів суб’єктів ЗЕД, які не перебувають на обліку в митниці – понад 128,2 млн грн податків, другий – зміна митного режиму переробки на митній території на імпорт (випуск у вільний обіг) – близько 2,4 млн грн, і третій – контрольні заходи економічного впливу, також принесли додатково майже 4,5 млн грн, – розкриває секрет ефективної мобілізації коштів до скарбниці начальник Закарпатської митниці ДФС, повідомили з відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1916

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]