Головна » 2015 » Січень » 6 » Щодо ситуації на українсько-російському кордоні впродовж минулої доби, - Держприкордонслужба

Щодо ситуації на українсько-російському кордоні впродовж минулої доби, - Держприкордонслужба

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Нападів та обстрілів прикордонних підрозділів з боку терористів протягом доби не було. Також не зафіксовано використання безпілотних літальних апаратів, пишуть http://nowyny.com/.

Вчора неподалік н.п. Курахове (Донецька область) спільними діями співробітників СБУ та Держприкордонслужби було затримано злочинну групу осіб, які можливо причетні до кримінального правопорушення. У ході обшуку в них виявлено пістолет з глушником, 2 магазина та 15 набоїв до нього, а також 2 гранати. Наразі співробітниками СБУ проводяться подальші слідчі дії.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Так, на напрямку «Донецьк – Маріуполь» прикордонним нарядом поблизу н.п. Новотроїцьке виявлено та затримано вантажний автомобіль «Вольво» з подвійним пакетом документів на вантаж. Транспортний засіб перевозив 34 тонни соняшникового насіння.

Також вчора через контрольний пункт «Артемівськ» прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем від Маріупольської спілки молоді. Транспортний засіб доправляв дітям в м. Горлівка 1,2 тонни продуктів харчування та теплих дитячих речей.

За матеріалами прес-центру Держприкордонслужби України.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11037

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]