Головна » 2019 » Лютий » 8 » Шкіряк - ця Верховна Рада ухвалила рішення необхідні українській армії та правоохоронній системі

Шкіряк - ця Верховна Рада ухвалила рішення необхідні українській армії та правоохоронній системі

Ця Верховна Рада ухвалила рішення необхідні українській армії та правоохоронній системі - Шкіряк

Саме нинішній склад Верховної Ради зміг ухвалити рішення, які сприяли зміцненню національної безпеки та протидії російській агресії.

Про це в ефірі ток-шоу "Ситуація" на "Прямому" заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"За ці роки, які ми перебуваємо у війні з агресором, саме рішення цієї Верховної Ради дали змогу захистити країну, дали змогу прийняти необхідні для української армії, української правоохоронної системи закони, і ми рухаємося до цивілізації, і це бачить весь світ", - наголосив він

Посадовець зауважив, що "як би ми не ставились до сьогоднішнього парламенту, якими б ярликами не вішали – часто-густо справедливо, часто-густо, як кажуть, огульно – але ця Верховна Рада, мабуть, найбільш патріотична і проукраїнська за всю історію незалежності. Саме рішення цієї Верховної Ради, попри всі нюанси, дали змогу Українській державі зробити колосальний прорив вперед".

"Тому просто нарікати й ставити всіх під одну гребінку – це є некоректним, неправильним і так не потрібно", - наголосив він.

Нагадаємо, 7 лютого Верховна Рада України проголосувала за закріплення курсу країни щодо у ЄС та НАТО.

Нагадаємо, 20 вересня, Верховна Рада України проголосувала за внесення звернення до Конституційного суду  щодо євроатлантичного курсу України.

22 листопада 2018 року Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект №9037 "Про внесення змін до Конституції щодо курсу України на вступ до ЄС і НАТО". Законопроект підтримали 311 парламентаріїв. Законопроект №9037 народні депутати розглянули у другому читанні 7 лютого.

Раніше "Прямий" повідомляв, що Конституційний Суд України підтримав зміни до Конституції щодо закріплення курсу країни у ЄС та НАТО.

Президент Петро Порошенко закликав парламент розпочати 10 сесію проголосувавши за зміни до Конституції щодо курсу на вступ України в Європейський Союз та НАТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1595

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]