Головна » 2013 » Липень » 12 » Штурм РВВС у Києві триває: "Люди налаштовані рішуче. Відбуваються бійки. Міліція в паніці стягує" Беркут ". ВІДЕО

Штурм РВВС у Києві триває: "Люди налаштовані рішуче. Відбуваються бійки. Міліція в паніці стягує" Беркут ". ВІДЕО


Штурм РВВС у Києві триває: "Люди налаштовані рішуче. Відбуваються бійки. Міліція в паніці стягує" Беркут "
"Під Святошинським райуправлінням міліції йде розбір польотів! Місцями відбуваються бійки. Люди налаштовані рішуче. Ситуація загострюється"

Під час розгону ринку «Шлях» на вулиці Зодчих (Святошинський район Києва) офіцер міліціонерів, при свідках вдарив активістку по нирках, яка попросила його говорити державною мовою, чим викликав обурення підприємців, а пізніше змушений був тікати від розлюченого натовпу. У свою чергу, сотні підприємців прийшли під Святошинське райуправління міліції з вимогою видати міліціонера на самосуд натовпу, пише на своїй сторінці в Фейсбук лідер організації КУПР Сергій Мельниченко, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Під Святошинським райуправлінням міліції йде розбір польотів! Зараз під райуправління міліції прибувають міліціонери. Підтягнувся керівництво Главку, обіцяють прибуття Беркута", - зазначає активіст.

"Мітингувальники вступають в словесні перепалки. Почали встановлення наметів. Дві встановили, інші не дає міліція. Місцями відбуваються бійки. Люди налаштовані рішуче. Ситуація загострюється", - розповідає Мельниченко.

Також лідер КУПРу розповів про стан побитої міліціонером дівчини: "У госпіталізованої активістки КУПР підозра на пошкодження нирки. По телефону з лікарні повідомили, що є підозра на перелом ребра."

Нагадаємо, сьогодні на продуктовому ринку "Шлях" при перешкоджанню міліцією здійснення торгівлі, одним з офіцерів при багатьох свідках було завдано активістці удар кулаком. Надалі він змушений був тікати від сотні розлючених людей і уникнув фізичної розправи.

У даний момент під райуправлінням проходить мітинг підприємців з вимогою пред'явити їм винного міліціонера.

За матеріалами: Новини сьогодні
12-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11222

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]