Головна » 2016 » Грудень » 18 » Штурмували кордон ЄС на Закарпатті нелегали з Шрі-Ланки, Вєтнаму та Молдови

Штурмували кордон ЄС на Закарпатті нелегали з Шрі-Ланки, Вєтнаму та Молдови

Деякі з них потрапили в Україну нелегально, інші теж не мали при собі ніяких документів.

Так, вчора, прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали 6-ох громадян Шрі-Ланки, 4- ох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

Зі слів чоловіків стало відомо, що документів громадяни Шрі-Ланки не мають. Однак під час огляду речей, у п’яти громадян правоохоронці виявили паспортні документи, у яких відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя.

Крім того, 4-ох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізничного вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває, при собі не мали. Від будь-яких пояснень відмовились.

Ще одного громадянина Молдови без документів затримали охоронці державного рубежу безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону.

Затриманий пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

Усіх правопорушників доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Наразі тривають фільтраційні заходи.
пише Мukachevo.net


За матеріалами: Новини сьогодні
18-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1891

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]