Головна » 2017 » Липень » 26 » Сільгоспугіддя на Мукачівщині оброблятимуть авіацією

Сільгоспугіддя на Мукачівщині оброблятимуть авіацією

На території окремих сіл Мукачівщини буде проводитися авіаційна обробка сільгоспугідь.

Про це повідомив начальник Управління агропромислового розвитку Ілля Йовбак під час колегії Мукачівської РДА, інформує прес-служба адміністрації.
Присутніх ознайомили з листом СТОВ «Агро-Лучки», в якому підприємство інформує про проведення обробки земель. Так, відповідно до повідомлення СТОВ «Агро-Лучки», авіаційна обробка сільгоспугідь буде здійснюватися в період з 25.07.2017р. – по 10.08.2017р. на території : Кальницької, Іванівської, Ракошинської, Зняцівської, Новодавидківської, Горондівської, Жнятинської, Макарівської, Лалівської, Зубівської, Залузької сільських рад та Кольчинської селищної ради.

    "Відповідні органи місцевого самоврядування вже повідомлені про обробку земель з наданням інформації про терміни проведення обробки, час здійснення робіт, найменування препаратів, які будуть використовуватися, та додано план-схему ділянок проведення авіаційних обробок", йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що відповідного до чинного законодавства, при здійсненні авіаційної обробки сільгоспугідь, агрофірма повинна дотримуватися ряду параметрів, зокрема, керуватися прогнозом погоди, наданим Закарпатським гідрометеоцентром, щодо опадів та напрямку й сили вітру. Так, з огляду на погодні умови, вчора, 25 липня, роботи не розпочалися.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1971

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]