Головна » 2015 » Вересень » 12 » Сільський голова на Закарпатті впіймався на хабарі у 230 тис. грн

Сільський голова на Закарпатті впіймався на хабарі у 230 тис. грн

Ці гроші держслужбовець вимагав у підприємця за видачу довідки про користування земельною ділянкою.

11 вересня ввечері правоохоронці на терасі одного з кафе затримали голову одного з сіл на Рахівщині під час отримання ним частини хабара в сумі 230 тисяч гривень. Про це інформує прес-центр МВС.

«У міліцію звернувся із заявою приватний підприємець із Рахівського району. Заявник  повідомив про те, що голова одного з сіл району вимагає від нього неправомірну вигоду в сумі 15000 доларів. Ці гроші сільський голова вимагав за видачу довідки про користування земельною ділянкою в розмірі 1,2 га, яка належить згаданому підприємцю»,  – йдеться у повідомленні.

Ця подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Слідчим управлінням закарпатської міліції, під процесуальним керівництвом прокуратури області,  за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

Як повідомлялося, сільського голову на Київщині спіймали при одержанні 14 млн грн хабара.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11064

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]