Головна » 2018 » Травень » 21 » Сімейні походи в лазню: чому варто

Сімейні походи в лазню: чому варто

В європейських країнах сімейний відпочинок в лазні - це справа звична. Наприклад, в Фінляндії батьки беруть з собою навіть чотирирічних малюків, а в Австрії та Чехії таке проведення часу обожнюють тисячі громадян. Втім, наші співвітчизники теж долучаються до таких приємних та корисних процедур. Також варто не забувати, що перед походом в парну варто прийняти душ, для якого радимо придбати якісні гелі онлайн, просто перейшовши за посиланням www.fa.ua/fa/ua/uk/home/shower-gel.html.

Чим же корисні спільні походи в парну? Перш за все, сімейний відпочинок в лазні згуртує родину, а батьки приділять більше уваги один одному і своїм дітям, час на що так часто не вистачає в будні. Не кажучи вже про те, що релаксація в колі рідних принесе величезний позитивний заряд. Коли ж після парної сім'я розташується за загальним столом, щоб випити трав'яного чаю з варенням, то всі проблеми і турботи будуть забуті, а дорослі відчують себе молодше на багато років.

Не варто забувати: візити в парилку, крім задоволення, принесуть всьому сімейству багато користі для здоров'я. Однак це можливо за умови розумного підходу. Так, привчати дітей до високих температур потрібно поступово. Тоді ефект від ароматерапії та прогрівання буде максимальним. Такі проблеми, як дратівливість, неорганізованість, втома у малюків пройдуть після ряду банних процедур, стверджують психологи.

Що стосується безпеки в сауні, то при сімейному відвідуванні парної потрібно стежити, щоб температура не перевищувала позначку в дев'яносто градусів. Загальна тривалість перебування в ній не повинна бути довше двох годин. Різка зміна температур також протипоказана, коли разом з батьками в сауні або лазні відправляються діти. Тому крижаний душ виключений після спекотної парилки.

Найголовніше, не можна ні на хвилину залишати дитину в лазні саму. Поруч з малюком неодмінно повинен знаходитися хтось з дорослих. Найкраще, плануючи перший візит в парну, проконсультуватися з педіатром, щодо того, чи немає протипоказань до банних процедур. Тому що є маса захворювань, протягом яких розпарювання здатне тільки погіршити.

Нарешті, потрібно запам'ятати кілька симптомів, при виявленні яких приміщення парної потрібно негайно покинути. Якщо у дітей або у кого-то з близьких раптом виявляється блідість шкірних покривів, слабкість, запаморочення, тоді потрібно вийти на свіже повітря. Після відвідування лазні варто всім відновити втрати рідини з організму, і тут будуть незамінні чиста вода або трав'яні відвари.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-05-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1678

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]