Головна » 2016 » Листопад » 25 » Син Джемілєва вийшов на волю

Син Джемілєва вийшов на волю

Сина лідера кримських татар Мустафи Джемілєва - Хайсера випустили з Астраханської колонії на свободу. Про це повідомив російський адвокат Микола Полозов у Twitter.

"Хайсер на волі!", - написав адвокат, розмістивши фотографію Хайсера і його родичів біля входу в Астраханську колонію №10.

Як повідомлялось, 24 листопада судова колегія у адміністративних справах Астраханського обласного суду РФ скасувала рішення про встановлення адміністративного нагляду щодо Хайсера Джемілєва. Термін відбування покарання Джемілєва закінчувався 26 листопада, однак, за російським законодавством він мав бути звільнений в останній робочий день перед завершенням строку, тобто в п`ятницю, 25 листопада.

Хайсер Джемілєв у травні 2013 року у дворі свого будинку в Бахчисараї вистрілив з рушниці свого батька у знайомого сім'ї Февзі Едемова. Чоловік загинув. У травні 2015 року український суд визнав Хайсера Джемілєва винним у вбивстві з необережності і засудив до 3 років 8 місяців позбавлення волі.

Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу заново. Хайсера вивезли з сімферопольського СІЗО в Краснодарський край і судили повторно. Хайсер Джемілєв відбував покарання в Астраханській колонії №10.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1892

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]