Головна » 2016 » Листопад » 5 » Ситник - у справі "чорної бухгалтерії" ПР потрібно провести окремі слідчі дії

Ситник - у справі "чорної бухгалтерії" ПР потрібно провести окремі слідчі дії

  Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що антикорупційні прокурори просять НАБУ провести окремі слідчі дії в кримінальному провадженні щодо так званої "чорної бухгалтерії" "Партії регіонів".

Про це він сказав під час відкритої дискусії на тему: "Особливості діяльності НАБУ і міжнародний досвід боротьби з корупцією", передає УНІАН.

"Вчора у нас була нарада з антикорупційними прокурорами. Ми підготували низку підозр і передали для узгодження. Вчора вони були повернуті прокурорами з вказівками з приводу проведення окремих слідчих дій. Ми плануємо ці вказівки дуже швидко виконати і повернути ці підозри в прокуратуру для їх остаточного узгодження", - повідомив Ситник.

При цьому він зазначив, що в розслідуванні справи про "чорну бухгалтерію" було з'ясовано, що "вона дуже тісно перетинається зі справою, розслідуваною Горбатюком (керівник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк - ред) за фактом узурпації влади".

"Тут потрібно буде разом планувати остаточний результат по їх справі, і у нашій справі. Мені здається, буде краще рухатися разом", - додав Ситник.

Як повідомлялося, раніше НАБУ планувало в жовтні передати в суд перші обвинувальні акти у справі про "чорну бухгалтерію" "Ппартії регіонів".

30 травня НАБУ почало розслідування за заявою колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Тріпака. За його словами, він передав НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати "Партією регіонів" готівкових коштів на суму майже 2 млрд доларів колишнім і нинішнім чиновникам.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1851

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]