Головна » 2016 » Вересень » 12 » Скандальний виступ "95 Кварталу" у Юрмалі Зеленський прокоментував. ВІДЕО

Скандальний виступ "95 Кварталу" у Юрмалі Зеленський прокоментував. ВІДЕО

   Лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський прокоментував скандальний жарт про Україну, з яким студія виступила на фестивалі гумору в латвійській Юрмалі.

Цей номер вже викликав гнівні обурення громадських активістів, журналістів та політиків соцмережах, інформувало ДТ. Нагадаємо, артисти студії "Квартал 95" продемонстрували пародію на українських політиків, зокрема, президента Петра Порошенка і мера Києва Віталія Кличка. Користувачів соцмереж, які коментували виступ, обурили порівняння України "актрисою з німецьких фільмів для дорослих", а дипломатичну активність президента Порошенко – з жебрацтвом.

Кажіть, що хочете. Але їхати опускати Україну в іншу країну та ще робити це перед московитами... Це занадто. Квартал, вітаю вас у вхід до когорти лайна. Хоча для мене ви вже давно там, - написав Валентин Красноперов на своїй сторінці.

У зв'язку з цим Зеленський опублікував у Facebook свій коментар з приводу скандального виступу:

"Жарт, який викликав бурхливе обговорення не має двох, трьох смислів. Суть проста цієї репризи: досить брати кредити за які відповідати нашим дітям , онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті гидкі справи, які творимо ми. Ми - гордий народ, не жебраки. От і все. Більше тут немає інших смислів. Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну".


За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1810

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]