Головна » 2013 » Червень » 13 » Собаки породи "хаскі" - чудові антидепресанти для дитини

Собаки породи "хаскі" - чудові антидепресанти для дитини

Нині є надзвичайно велика кількість порід собак. До вибору собаки для дитини потрібно поставитися дуже відповідально. Адже, чотирилапий друг буде контактувати не тільки з малечею, а й з усіма членами сім'ї. Насамперед, собака повинна володіти хорошою вдачею і психікою, а також любити дітей. Не варто заводити собак службових порід - наприклад, ротвейлера, добермана - вони часто бувають жорстокими.

Психологи радять обирати собак породи "хаскі" для дітей із порушеною нервовою системою, схильних до депресій, відчужених та самітників. Останнім часом фахівці виявили, що ці собаки також позитивно впливають й на дітей із синдромом Дауна. Особливо популярною ця порода стала після виходу на екрани фільму "Хатіко" з Річардом Гіром.

Звісно, орієнтуватися слід на фінансові можливості сім'ї, а "хаскі" коштують справді дорого. Проте, якщо ваші фінанси дозволяють зробити таку покупку, ви про це не пошкодуєте. Спеціалісти стверджують, що діти на прикладі "хаскі" навчаються таким якостям, як відданість, чесність, безумовна любов, здатність прощати, а також відраза до підлості, терпимість до недоліків. Мудрість цих собак зможе зробити егоїстичних дітей милосердними та комунікабельними.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11354

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]