Головна » 2013 » Серпень » 3 » Соціально незахищені родини із Міжгір'я, Рахова та Ужгорода отримають нові помешкання

Соціально незахищені родини із Міжгір'я, Рахова та Ужгорода отримають нові помешкання

У п’ятницю, 2 серпня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника говорили про реалізацію в регіонах державних житлових програм, оновлення містобудівної документації та створення служб містобудівного кадастру.

Як розповів в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, за програмою пільгового молодіжного житлового кредитування протягом 2012-2013 років видано вже 19 кредитів, десять із яких – у першому півріччі цього року. Загалом на 2013 рік із державного бюджету на програму передбачено виділити 3,31 млн. гривень, з обласного – 2,11 млн.

По програмі «Доступне житло» в Закарпатській області станом на 31 липня укладено вже 30 договорів про надання часткової компенсації відсотків на загальну суму банківських кредитів понад 18 млн. грн. У 2013-му заплановано видати більше півтори сотні таких позик.

На кредитування Державної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» за перше півріччя цього року виділено 5 млн. грн. та введено в експлуатацію 30 житлових будинків загальною площею понад 5800 кв.м.

Окрім того, у 2013 році заплановано придбати житло для 3 сімей людей з інвалідністю. Мова йде про 3-кімнатну квартиру в смт Міжгір’я, 4-кімнатну у Рахові та 2-кімнатну в Ужгороді.

За матеріалами: Новини сьогодні
03-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11449

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]