Головна » 2016 » Грудень » 22 » Сьогодні на Закарпатті відзначили День енергетика

Сьогодні на Закарпатті відзначили День енергетика

Сьогодні в Оноківцях у приміщенні ПАТ "Закарпаттяобленерго" пройшли урочистості з нагоди Дня енергетика. Участь узяли працівники компанії з усієї області, керівництво обленерго, міський голова Ужгорода, представники Закарпатської ОДА та обласної ради.

Також, зі слів генерального директора, цьогоріч спрощений доступ до мереж для приєднання нових споживачів, а саме зменшено перелік необхідних документів та час приєднання. У результаті, за 2016 рік приєднано 2603 споживача, при цьому приєднана потужність їх електроустановок склала 33,3 МВт.

Що стосується надійності електропостачання, то цього року обленерго інвестувало в мережі 137 млн. грн. Основну увагу було приділено реконструкції розподільчих мереж, – саме тих мереж, від стану яких залежить якість напруги.

Відзначив генеральний директор і той факт, що, незважаючи на відсутність російського газу, Україна другий рік поспіль проходить осінньо-зимовий період стабільно, без будь-яких потрясінь в енергетиці. "Все це відбувається завдяки вашим старанням, – додав Віктор Володимирович. – Але всі ці позитивні зрушення стали можливими лише тому, що ми всі поступово почали підходити до того, що починаємо сплачувати електричну енергію за її собівартістю. Так, це суттєво для сімейних бюджетів, але без цього неможливі якісні зміни у країні".

Насамкінець генеральний директор додав, що ПАТ "Закарпаттяобленерго" відчуває настрої споживачів та готове змінювати свій сервіс відповідно до їх сьогоднішніх потреб. Вітаючи усіх працівників компанії від імені акціонерів з професійним святом, Віктор Петров  побажав миру й злагоди всім, стабільності й добробуту.

Опісля від імені Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної адміністрації багатьом працівникам компанії були вручені нагороди й грамоти. Подяки працівникам вручили й від ПАТ "Закарпаттяобленерго" за високий професіоналізм та сумлінну працю.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1875

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]