Головна » 2024 » Лютий » 1 » Розділення питань кордону й допомоги Україні США не виключають

Розділення питань кордону й допомоги Україні США не виключають

Спікер Палати представників США Майк Джонсон повідомив трьом лідерам парламентів країн Балтії, що питання про захист кордону Сполучених Штатів із Мексикою та додаткового фінансування для України, "ймовірно", розділять. Про це повідомляє The Hill із посиланням на неназване джерело.

Ці питання розділять через занепокоєння щодо реформування прикордонної політики.

За інформацією The Hill, Джонсон сказав, що рішення в кінцевому рахунку залежатиме від тексту законопроєкту про кордон після переговорів у Сенаті, про що він заявив спікерам парламентів країн Балтії.

Водночас, речник Джонсона Радж Шах у розмові з Semafor применшив значення цих коментарів та сказав, що вони були зроблені в гіпотетичному контексті.

Неясно, чи означатиме можливе розділення цього пакету проведення окремого голосування в Палаті представників за всіма пунктами, включно з питанням допомоги Україні.

Окреме голосування щодо військової допомоги Києву може наразити Джонсона на критику з боку радикальних законодавців з його Республіканської партії, які виступають проти подальшої допомоги Україні.

Сполучені Штати Америки не вийдуть з НАТО, незалежно від результатів майбутніх виборів президента. Нещодавно лідер опитувань та кандидат у президенти Дональд Трамп заявив про наміри виключити країну з Альянсу.

Стратегія російського диктатора путіна затягнути війну, чекаючи на повернення Дональда Трампа до Білого дому, є черговим прорахунком кремля, заявив колишній генеральний секретар НАТО та ексміністр оборони Британії Джордж Робертсон.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-02-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1487

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]