Головна » 2014 » Січень » 16 » США пообіцяли підтримати громадянське суспільство в Україні

США пообіцяли підтримати громадянське суспільство в Україні

Америка розглядає нині шляхи, як краще підтримати громадянське суспільство і засоби інформації в Україні й далі зміцнити верховенство права. Про це заявила помічник державного секретаря США з європейських і євразійських питань Вікторія Нуланд, виступаючи на слуханнях у комітеті з закордонних відносин Сенату США.
Вона сказала, що враховуючи загрози перед якими нині постало багато неурядових організацій, що брали участь у Євромайдані, Вашингтон розглядає можливості якнайбільшої підтримки тих, хто почувається в небезпеці, пише Радіо Свобода.

США також співпрацюватимуть із ЄС у тому, щоб поширювати надійну інформацію про те, що насправді означатиме європейська інтеграція для української громадськості, особливо на Сході України, і протистояти неправдивим оповідям і розпалюванню страхів.

Окрім цього, Вікторія Нуланд сказала, що Вашингтон заохочує Київ і далі розвивати нормальні й міцні відносини з усіма його сусідами на суверенних засадах.

У Росії, сказала вона, на жаль, гуляє багато дезінформації про можливий вплив ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство» на її економіку і відносини з сусідами.

Окрім цього, як уже писав ZAXID.NET, помічник держсекретаря США з питань Європи і Євразії, Америка закликала українську владу негайно відновити переговори з МВФ, а владу України – конкретними діями довести свою прихильність до співпраці з ЄС.



За матеріалами: Новини сьогодні
16-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11136

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]