Головна » 2016 » Липень » 22 » Стадіон у Хусті після реконструкції зможе приймати змагання міжнародного рівня

Стадіон у Хусті після реконструкції зможе приймати змагання міжнародного рівня

Про те, що хустський стадіон «Карпати» потребує ремонту говорилося вже давно, проте тільки тепер спорткомплекс отримав змогу «відродитися з попелу».

Зокрема, уже за кілька днів починається перший етап ремонтних робіт.

    – Нещодавно місто відвідав Міністр молоді і спорту Андрій Жданов, у Хусті пройшло виїзне засідання Бюджетного комітету Верховної Ради, 22 липня у рамках робочого візиту стадіон оглянув один із заступників Міністра спорту. Тобто, про те, що ми запланували знає вище керівництво держави і готове нас підтримати у добрих починаннях, – розповів Хустський міський голова Володимир Кащук.

– Уже за кілька днів приступаємо до першого етапу реконструкції, що включає повну заміну огорожі. До речі, вона у нас буде, як у Європі,  не закритого, а відкритого типу, металева і прозора. Для цього нам  виділено вже 1 млн 387 тис гривень, загальна ж вартість робіт складає 5 млн 400 тисяч гривень. 

Другий етап включатиме облаштування гандбольного, баскетбольного, футбольного, тенісного та інших спортивних майданчиків, бігових доріжок і вартуватиме близько 34 мільйонів. Також буде проведено висадку дерев та доведення корпусу до міжнародних стандартів. Планується, що у зв’язку із втратою Криму, в Хусті проходитимуть всеукраїнські змагання з легкої атлетики і ми повинні бути готовими прийняти спортсменів на належному рівні, повідомив Медіа Хуст.

Крім того, зі слів очільника міста над Тисою, у Хусті проходитимуть і навчально-тренувальні заходи, і реабілітаційні збори, і навіть різноманітні змагання міжнародного рівня. Загальна ж вартість інвестиційного проекту становить 38 243 218 грн.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11065

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]