Головна » 2017 » Квітень » 19 » Стала дипломанткою міжнародного пісенного фестивалю для молоді з обмеженими можливостями виконавиця з Тячівщини

Стала дипломанткою міжнародного пісенного фестивалю для молоді з обмеженими можливостями виконавиця з Тячівщини

Талановита 20-річна студентка з с.Тисалово на Тячівщині Марина Лавришинець взяла участь у І Міжнародному пісенному фестивалі-конкурсі «Золотий птах-2017» для дітей та молоді з обмеженими можливостями, який відбувся минулого тижня у м.Вінниця.

Як у складі журі, так і серед конкурсантів були представники різних регіонів України та Польщі. Марина була єдиною закарпаткою на фестивалі.

На конкурсі талановита вокалістка виконала дві пісні – україномовну «Дорога життя» (автор – Яна Садварі) та «Lo so che finira» з репертуару Анни Татангело італійською.

За достойний виступ у старшій віковій категорій співачку відзначили дипломом, цінними подарунками та грошовою премією від Вінницької єпархії УПЦ у розмірі 3 тисячі гривень.

Зараз тисалівчанка здобуває фах українського філолога в УжНУ і займається вокалом у солістки Закарпатської обласної філармонії  Яни Садварій.

«Цей фестиваль подарував мені новий досвід та цікаві знайомства з творчими особистостями. Сподобалась атмосфера, яка панувала у залі, відчувалася дружня підтримка учасників. Дякую за підтримку моїм батькам, рідним і друзям, а також викладачу Яні Миколаївні Садварій», - ділиться враженнями Марина Лавришинець.

Найближчим часом дівчина планує взяти участь у пісенному фестивалі «Веселка над Тисою».


За матеріалами: Новини сьогодні
19-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1865

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]