Головна » 2016 » Лютий » 4 » Стало несподіванкою для закарпатських рок-музикантів те, що вони пройшли відбір до Євробачення

Стало несподіванкою для закарпатських рок-музикантів те, що вони пройшли відбір до Євробачення

Сьогодні 4 лютого у Мукачеві відбулась прес-конференція півфіналістів всеукраїнського відбору до Євробачення-2016, рок-гурту Peaks of Kings.

До складу гурту входять Валентин Мадяр - вокаліст, Томаш Микитич - гітарист, Михайло Коштура - бас-гітара, Данило Звенигородський - барабан та Любов Лукіна - клавіші.

За словами фронтмена Валентина Мадяра, вони вже давно займаються музикою, але гурт було створено тільки літом 2015 року.

"Наш перший досвід участі у конкурсах - відбір до Євробачення-2016. Для нас самих це стало несподіванкою", - заявив вокаліст.

Валентин Мадяр розповів, що пісню (Last Hope - ред.), з якою вони представляли себе на відбірковому етапі писали щиро, від серця, а не спеціально для конкурсу, адже зовсім не розраховували на участь у ньому.

"Після завершення зйомок кліпу, разом з друзям вирішили відправити його на СТБ, де йшов відбір учасників, однак ні на що не сподівались. Через певний час нам передзвонили і сказали, що ми пройшли відбір", - додав Валентин Мадяр.

Вже зараз Peaks of Kings стали одними із 18 відібраних учасників, які 13 лютого виступлять на фінальному концерті відбору до Євробачення-2016.

За вихід поборються: SunSay, Джамала, The Hardkiss, Настя Приходько, Лавіка, Аїда Ніколайчук, Вікторія Петрик, Неангели, Peaks of Kings, Світлана Тарабарова, ALLOISE, Аркадій Войтюк, Brunettes Shoot Blondes, Pringlez, Pur:Pur, Тоня Матвієнко, Japanda і Владислав Курасов.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1878

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]