Головна » 2017 » Лютий » 24 » "Стільки розбитих вулиць, як у Мукачеві, немає в жодному іншому райцентрі області" - Москаль

"Стільки розбитих вулиць, як у Мукачеві, немає в жодному іншому райцентрі області" - Москаль

Дорога «Іршава – Виноградово», яка веде через Великі Ком’яти, і яку зараз показують контрольовані Балогою інтернет-ресурси, розбита минулого року через рух вантажівок із КПП «Вилок».

Перенаправлення потоку фур зроблено, щоб врятувати історичний міст через канал Верке в м.Берегово, який не розрахований на великовагові автомобілі і вже потріскався в кількох місцях.

– Ми включили дорогу «Іршава – Виноградово» в плани на проведення капітального ремонту в 2017 році, – заявляє Геннадій Москаль.

– Однак хочу наголосити, що до цього дорогу не ремонтували 25 років, тому в мене виникає питання – хто заважав Балогам, які в попередні роки повністю контролювали область, поміняти тут асфальтне покриття? Ніхто!

Куди Балоги кидали левову частку грошей із Державного і обласного бюджету? В Мукачево!

Це було брутальне обкрадання області, тому що таких фінансових вливань не мали ні Ужгород, ні Хуст, ні будь-яке інше місто Закарпаття.

Я вже не кажу про гірську частину області (наприклад, знищена дорога від Дубового до Німецької Мокрої на Тячівщині), куди Балоги навіть не їздили!

То в мене прохання до цього клану – перед тим, як показувати розбиту інфраструктуру, яку ви довели до ручки по всій області, подивіться, в якому стані знаходяться дороги в самому Мукачеві.

Для наочності подаємо фото з центральної частини міста – тут у попередні роки в асфальт і бруківку закатали сотні мільйонів бюджетних гривень. І який результат? Стільки розбитих вулиць, як у Мукачеві, немає в жодному іншому райцентрі області!


За матеріалами: Новини сьогодні
24-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1997

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]