Головна » 2016 » Листопад » 14 » Стіна на кордоні з Мексикою і депортація двох-трьох млн мігрантів - найближчі плани Трампа

Стіна на кордоні з Мексикою і депортація двох-трьох млн мігрантів - найближчі плани Трампа

Обраний президентом США мільярдер-республіканець Дональд Трамп розповів, як виконуватиме свої обіцянки щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою та депортації нелегальних мігрантів.

Про це він заявив у своєму виступі в передачі 60 Minutes на каналі CBS сьогодні, 13 листопада.

"Люди, які є злочинцями, мають історію злочинів, є членами банд, наркодилерами, їх може бути два мільйони, навіть три мільйони, - ми вивеземо їх з країни або ми їх ув'язнимо", - заявив Трамп.

Новообраний 45-ий президент США уточнив, що у його майбутньому проекті стіни на кордоні з Мексикою не скрізь використовуватиметься цегла та інші схожі матеріали.

"Подекуди може бути сітчаста огорожа", - сказав Трамп. Однак запевнив, що в інших місцях буде повноцінна стіна.

Як повідомлялося, в ході своєї передвиборчої кампанії Трамп обіцяв боротися з нелегальною міграцією. Зокрема, він обіцяв, що у разі перемоги на виборах його першим пріоритетом буде депортація з країни тисяч нелегальних мігрантів, які вчинили злочини. Серед інших обіцянок було спорудження стіни на кордоні з Мексикою. На думку Трампа, боротьба з нелегальними мігрантами позитивно відобразиться на ринку праці США.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1901

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]