Головна » 2014 » Липень » 4 » Стрєлок, передчуваючи загибель Новоросії, проклинає „Росію, яка дала надію і кинула”

Стрєлок, передчуваючи загибель Новоросії, проклинає „Росію, яка дала надію і кинула”

Один із лідерів терористичної організації "Донецька народна республіка Ігор Гіркін заявив, що сили АТО на порядок перевершують сили терористів і найближчим часом позиції бойовиків можуть бути остаточно знищені. Про це він написав вранці 4 липня на відкритій нещодавно своїй сторінці "Вконтакте".

"Кількість витрачених снарядів переважає ту, яку я бачив в Чечні. Вночі Слов'янськ був неодноразово обстріляний гаубицями (ред. - гармата для метання каміння). Населення охопила паніка. Всі проклинають Київ, Порошенка і ... Росію, яка дала надію і кинула карателів", - заявив “Стрєлок”

За словами терориста, сили АТО "тиснуть суцільним потоком броні і снарядів, піхота практично не використовується".

"Якщо Росія не вступить у справу в найближчий час - Новоросія найближчим часом загине. Слов'янськ загине набагато раніше, ніж всі інші", - заявив Гіркін.

Також Гіркін заявив російським ЗМІ, що Миколаївка оточена. Зв'язку з гарнізоном немає. Тривають безперервні обстріли Семенівки, Миколаївки, ТЕЦ. 

"Наше постачання повністю перервано. Так що розвантаження, черевики, прилади нічного бачення і все інше можна сміливо відправляти куди завгодно - до нас вони вже не дійдуть", - додав представник терористичної організації.

Як повідомлялось, 3 липня троє командирів, які підпорядковувалися лідеру терористів Слов'янська Ігорю Гіркіну за прізвищем "Стрєлок", дизертирували.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-07-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11024

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]