Головна » 2013 » Серпень » 9 » Сучасне медичне обладнання встановлять у міжгірській лікарні

Сучасне медичне обладнання встановлять у міжгірській лікарні

У четвер, 8 серпня, заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район. Окрім проведеного виїзного прийому громадян, посадовець відвідав заклади охорони здоров’я.

Перш за все, Іван Качур навідався до осередку місцевої медицини - Міжгірської центральної районної лікарні та оглянув стан робіт з облаштування відділення гемодіалізу. Найближчим часом там буде встановлено сучасне обладнання і місцеві мешканці матимуть змогу отримувати допомогу в межах адміністративно-територіальної одиниці.

Особливу увагу обласний керівник звернув і на Центр первинної медико-санітарної допомоги. На зустрічі з керівником установи обговорювалося питання організації діяльності, стану мережі та матеріального забезпечення первинного рівня надання медичних послуг на Міжгірщині. Серед іншого, Іван Качур звернув увагу на необхідність посилення роботи у напрямку підвищення кваліфікації працівників, проведення відповідних навчань та тренінгів з метою поліпшення якості надання медичних послуг.

Також Іван Качур відвідав станцію екстреної медичної допомоги смт Міжгір’я, де  ознайомився з проектом реконструкції відповідних будівель та поспілкувався з працівниками.
 
«Міжгірщина – гірський регіон, що потребує особливої уваги обласної влади. Тож вирішення тих питань, які сьогодні виникли  в ході робочої поїздки, беру на особистий контроль. Впевнений, що ті виявлені недоліки, які не потребують додаткових фінансових ресурсів, найближчим часом будуть виправлені, а розроблені плани реалізовані», - ркаже Іван Качур.

За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11718

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]