Головна » 2017 » Грудень » 14 » Сучасні популярні технології будівництва приватних будинків

Сучасні популярні технології будівництва приватних будинків

В теперішній час, все більше людей відмовляються від універсального цегляного будівництва та замінюють це сучасними ефективними технологіями, які дозволяють це робити швидше і якісніше. Проекти будівництва будинків за сучасними технологіями є на цьому сайті https://www.arthaus-bud.ua/

Каркасна технологія.

Каркасно-панельні будинки виготовляються з уже готового дерев’яного каркасу. Каркас є основною та головною складовою цих будинків, тому потрібно зробити його максимально міцним, надійним та жорстким. Каркасні будинки є легкі, тому для них не потрібний масивний фундамент, вистачає і стовпчастого чи стрічкового, які легко встановлюються. Одним з важливих моментів каркасного будівництва є те, що деревина, яка використовується повинна бути повністю сухою. Після зведення каркасу відбувається обшивка стін утеплювачами, яких є дуже багато, все на Ваш вибір. Для зовнішньо обробки теж є безліч матеріалів: вагонка, імітація під брус, облицювальна цегла та інші, все на Ваш смак.

Технологія будівництва з SIP панелей.

Сама популярніша технологія на Заході- це панельні будинки. .Що означає СІП панель? СІП(структурна ізоляційна панель), яка складається з двох шарів склеєної деревної стружки, між якими є шар пінополістиролу. Пінополістирол- це вспінений полістирольний пластик, який має закриті пори, що і робить його хорошим утеплювачем. ОСП плита на 90% складається з дерева, тому є екологічно чиста. Якщо в створенні СІП панелі дотримуватись усіх вказаних нормативів, то і будинок такий буде належним чином міцний та якісний. Але вже зараз деякі фірми, які займаються виготовленням сендвіч панелей хочуть чим побільше зекономити, замінюючи дані матеріали. Тому у виборі цих панелей потрібно бути уважним, тоді і житлом будете задоволені.

Канадська технологія.

Канадська технологія - це виготовлення каркасних будинків з сендвіч панелей. Проекти канадських будинків є універсальні, тому підійдуть для усіх різних кліматів та видів грунту. Технологія канадських будинків почала використовуватись тільки 50 років тому, а в нашій країні ці будинки набрали популярності зовсім недавно. Канадська технологія будівництва є однією з найоптимальніших серед усіх інших технологій.

Сучасні будинки, збудовані за новітніми технологіями, швидко і легко зводяться та є досить бюджетні. Усі ці будинки відповідають всім вимогам сучасного життя - надійний, довговічний, екологічний та доступний за ціною.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-12-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11805

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]