Головна » 2018 » Січень » 20 » Суд США двічі ув’язнював Андрія Балогу на 30 днів до виправного центру - Москаль. ДОКУМЕНТИ

Суд США двічі ув’язнював Андрія Балогу на 30 днів до виправного центру - Москаль. ДОКУМЕНТИ

Теперішній міський голова Мукачева Андрій Балога, син народного депутата України Віктора Балоги, – аферист і неук, який неодноразово притягався в США до відповідальності за вживання алкоголю і наркотиків, – заявляє Геннадій Москаль.

– Це з’ясували закарпатські активісти на чолі з журналісткою Ларисою Ступак. Із вересня 2005 по травень 2011 року А.Балога вчився в Університеті Північної Дакоти (м.Гренд Фокс, штат Північна Дакота, США). Це він сам пише в своїй автобіографії. Так ось, відкриті дані з офіційного сайту судових рішень штату Північна Дакота свідчать, що з жовтня 2006 по жовтень 2009 року Андрія Балогу чотири рази притягали до відповідальності, в тому числі кримінальної, за вживання алкоголю та наркотиків.

Перша справа «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» була відкрита 10 жовтня 2006р., коли підсудному було 18 років. Поліція звинуватила нинішнього мера Мукачева у зберіганні (вживанні) алкоголю особою віком менше 21 року. Як вказано в документі, А.Балога визнав себе винним і був визнаний винним постановою суду. За що сплатив штраф 225 доларів, із яких 125 доларів – за здійснення кримінального правосуддя і 100 доларів – за послуги захисту.

Друга справа – «Місто Гренд Форкс проти Андрія Балоги» – відкрита 14 квітня 2009р. Із формулювання, яке можна перекласти, як «несуттєве зберігання/вживання» важко зрозуміти, в чому саме звинуватили А.Балогу, однак у справі є кримінальний вирок і постанова суду про штраф на суму 301 долар, який був сплачений 18.06.2009р.

Третя справа – «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» – відкрита 17 квітня 2009р. за зберігання наркотиків (марихуани). У справі є кримінальний вирок, за яким А.Балога визнаний винним. А у рішенні про винесення покарання вказано – ув’язнення протягом 30 днів у Виправному центрі округу Гренд Форкс. Крім того, 22.10.2009р. А.Балога сплатив штраф 300 доларів.

Четверта справа – «Штат Північна Дакота проти Андрія Балоги» – відкрита 10 листопада 2009р. також за зберігання марихуани. А.Балога і в цьому випадку визнаний винним за ст.43 кримінального вироку. Він відбув 30 днів ув’язнення у виправному центрі округу Гренд Форкс і сплатив штраф 300 доларів.

Останню справу А.Балоги ми даємо в оригіналі з дослівним перекладом українською.

Дані про інші справи з офіційного сайту судових рішень штату Північна Дакота може відкрити будь-хто за посиланням:
http://publicsearch.ndcourts.gov/default.aspx
А тут відеопідказка, як саме знайти справи Андрія Балоги: https://www.youtube.com/watch?time_continue=100&v=c9iDemEPmuc
Таким чином, замість того, щоб учитися, А.Балога в США пиячив і вживав наркотики, за що багаторазово притягався до відповідальності й відбував ув’язнення.

Однак це ще не все. В ході виборчої кампанії 2015р. найняті Балогою-старшим піарщики постійно наголошували на високій освіченості кандидата в мери Андрія Балоги, який отримав диплом у США. Сам А.Балога також вказує на цей факт у своїй автобіографії та обліковій картці депутата Закарпатської обласної ради в 2013р. (скан-копії документів додаються нижче).

Хоча насправді диплома про вищу освіту в нього немає. У відповіді на інформаційні запити журналістів із проханнями надати копію диплома про вищу освіту Мукачівська мерія пише всяку дурницю про те, що «документ про освіту не є публічною інформацією». А у відповідь на електронне звернення до Університету Північної Дакоти прийшла відповідь, що Андрій Балога дійсно був студентом, однак диплома не отримав. Копії диплома немає ні в Закарпатській обласній раді, де А.Балога був депутатом із 2013 по 2015 рік, ні в Обласній територіальній виборчій комісії, куди він здавав документи, як кандидат у обласні депутати.

Як тут не згадати ще одного пов’язаного з Балогами афериста Андрія Кислинського, котрий із 2007 по 2009 рік працював заступником В.Балоги, як голови Президентського секретаріату В.Ющенка, а потім перейшов на посаду заступника голови СБУ, не маючи при цьому вищої освіти. Я особисто дослідив, що в Кислинського фальшивий диплом, після чого його вигнали з роботи.

Оприлюднені тут дані – це прямі докази, що мер Мукачева, якого батько, до речі, неодноразово намагався зробити керівником Закарпатської обласної організації «Батьківщини», – обманщик і неук. Його проблеми з алкоголем і наркотиками багаторазово доведені судовими вироками США. Хай вони стануть хорошим аргументом для виборців Мукачева і Закарпаття, котрі звикли голосувати не по совісті, а за гроші.

P.S. Під час виборчого процесу 2015 року мені запам’яталася агітка партії «Єдиний центр», членом якої є Андрій Балога: «Влада і криміналітет – єдині». Тепер неодноразово судимий А.Балога на власному прикладі довів, що в Мукачеві так воно і є.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-01-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11036

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]