Головна » 2016 » Листопад » 4 » Сутність брехливої російської пропаганди угорці відчули на собі

Сутність брехливої російської пропаганди угорці відчули на собі

Угорщина каже, що не потерпить від будь-кого зневаги до революції 1956 року і її героїв
МЗС Угорщини викликало посла Росії в Будапешті після зневажливих коментарів гендиректора державної агенції "Россия сегодня" а заодно головного рупора пропагандистської машини Кремля Дмитра Кисельова про події 1956 року. Про це повідомляє портал HVG.hu.

"До МЗС Угорщини було викликано російського посла. На зустрічі йому дали чітко зрозуміти: Угорщина не потерпить від будь-кого зневаги до революції 1956 року і її героїв" - цитує видання заяву МЗС Угорщини.

Раніше опозиційна партія "Політика може бути іншою" (входить до Європейської партії зелених, одна з чотирьох партій, що потрапила до угорського парламенту в 2014 році) закликала угорське МЗС "почати свій день з виклику російського посла".

"МЗС Угорщини має тепер лише одне завдання: у будь-який спосіб висловлювати протест проти брехні російського телебачення. Неприйнятним є те, що державні медіа колишнього гнобителя брешуть про революцію 1956 року" - йдеться у заяві партії.

Обурення угорців викликало те, що у своїй програмі на російському ТБ Дмитро Кисельов заявив, що «події 1956 року в Угорщині були першою кольоровою революцією, за якою стояли західні сили, зокрема, США». У цій же передачі революцію назвали погромом і заявили, що під час подій 1956 року з тюрем були випущені тисячі нацистів.

Здається невдалі пропагандистські дії Кремля врешті призведуть до того, що Україна здобуде на світовій арені чергового союзника в особі Угорщини, яка наразі притримується дипломатично стриманої позиції у вирішенні питань агресії Росії проти нашої держави.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1792

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]