Головна » 2015 » Лютий » 1 » Терористи продовжують вести активні обстріли. ВІДЕО

Терористи продовжують вести активні обстріли. ВІДЕО

  Ніч з суботи, 31 січня, на неділю, 1 лютого, в зоні проведення АТО минула тривожно, боєвики постійно обстрілювали з важкого озброєння позиції українських військових та населені пункти. Наші бійці "тримають позиції, щоразу завдаючи терористам суттєвих втрат", передає прес-центр АТО.

"На луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та БМ-21 "Град" було обстріляне Щастя, з артилерії двічі Кримське, Трьохізбенка та Станично-Луганське. На Донецькому напрямку з "Градів" були обстріляні населені пункти Петрівське, Новокалинове, Миколаївка. Останній також зазнав мінометного вогню. З мінометів та "Градів" ворог тричі обстріляв Піски, а з артилерії – Водяне та Невельське", - йдеться в повідомленні.

На Дебальцевському напрямку терористи вели мінометний вогонь по Троїцькому, артилерія і міномети – по Міусу, Чернухіно, з БМ-21 "Град" злочинці вели вогонь по самому місту Дебальцеве.

Як зазначили в прес-центрі, на Маріупольському напрямку з артилерії терористи обстріляли Виноградне, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" вели вогонь по населеному пункту Зоря.

Нагадаємо, вчора, 31 січня, сили антитерористичної операції розблокували більше 70 українських військових у Вуглегірську. Серед військових - 39 бійців роти міліції спеціального призначення "Світязь" та 34 військовослужбовців ЗСУ.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
01-02-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11025

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]