Головна » 2014 » Березень » 19 » Тимошенко виписали з берлінської клініки

Тимошенко виписали з берлінської клініки

Екс-прем'єрка України Юлія Тимошенко у середу, 19 березня, виписана з університетської клініки Charité. Про це повідомили у столичній лікарні. За словами представників клініки, у цей же день Тимошенко має намір відлетіти до Києва.

Впродовж останніх двох днів їй вводили ін'єкційно медичні препарати та зробили комп'ютерно-томографічний контроль хребта. У результаті застосування препаратів у пацієнтки суттєво знизились болі в спині та покращились функції правої ноги, уточнили в клініці. Паралельно до цього в Charité Тимошенко пройшла курс фізіотерапії.

У берлінській лікарні Charité готові й надалі надавати українській екс-прем'єрці терапевтичну допомогу та продовжити лікування у випадку повернення болей. Курс реабілітації Тимошенко продовжить в Україні.

Як відомо, починаючи від 7 березня, Тимошенко перебувала в університетській клініці Charité на лікуванні. За інформацією, наданою німецькими лікарями, в неї діагностовано зсув міжхребцевих дисків із затисненням нервів. Від хвороби вона страждає з жовтня 2011 року. Саме це захворювання викликало гострий біль у спині та в правій нозі пацієнтки.



За матеріалами: Новини сьогодні
19-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11163

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]