Головна » 2016 » Липень » 28 » Триває підготовка до веломарафону “Стежками опришків” на Рахівщині

Триває підготовка до веломарафону “Стежками опришків” на Рахівщині

Веломарафон відбудеться 21 серпня.

Як повідомив один із організаторів аматорських змагань – керівник інформаційно-туристичного центру “Гуцульська світлиця” Петро Попович, волонтери вже маркують маршрути, пише Зоря Рахівщини.

На сайті підтримки велосипедних змагань велобайкерам повідомляють: „Отже, гонка буде, це вже не новина. У нас є справжній спонсор, меценат, помічник, колега, в загальному ми не одні, а з ВелоКиєвом. Змінювати траси, категорії і загальну концепцію немає часу, майже все залишаємо так, як було в 15-му році. Реєстрацію відкрито з 1 липня. Стартовий внесок буде не вищий торішнього, зараз працюємо над тим, щоб зробити його меншим, сподіваюся у нас це вийде. Бограчу, швидше за все не буде (плануються галушки з бриндзою). Готель вже почали резервувати: Рахів – не гумовий, поїзд Київ – Рахів теж…”. Організатори також повідомляють, що зосередилися на антуражі, гідних призах і пам’ятних сувенірах кожному учасникові.

Подолати 47-ми та 78-кілометрові дистанції різної складності вже зголосилося майже дев’ять десятків відчайдухів. До речі, цього року вони мали можливість взяти участь в марафоні без сплати стартового внеску. Для цього потрібно здобути перемогу в конкурсі творів на тему «Чому я хочу на „Стежки”?”. Переможець отримає знижку на оплату стартового внеску в розмірі 100%, той, хто зайняв друге місце, – знижку 75%, третє – 50%.

Змагання проводяться за підтримки міського голови, районних ради та держ­адміністрації, Великобичківського ДЛГ, Рахі­вського ЛДГ, Карпатського біосферного заповідника, районних ГО „РахівЕкоТур” та відділення УДСНС, ВО „Гуцульщина”, УТМР „Говерла”, власників міських готелів і садиб.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11163

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]