Головна » 2019 » Лютий » 6 » Трьох нелегалів з Азії затримали на Закарпатті

Трьох нелегалів з Азії затримали на Закарпатті

 На Закарпатті затримали трьох нелегалів з Азії

За спробу порушення кордону на порушників складено адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба перетинання державного кордону України», справу скеровано до суду.

Інформацію про ймовірне порушення кордону, що надійшла від співробітників оперативного підрозділу Держприкордонслужби вдало реалізували сьогодні вночі прикордонники відділення «Велятин» Мукачівського загону спільно з працівниками Хустського райвідділу Державної міграційної служби.

Повідомлення військовослужбовці отримали приблизно опівночі. Тому було негайно організовано пошукові заходи, під час яких на околиці м. Хуст прикордонники затримали трьох чоловіків без документів.

У ході первинного опитування затримані повідомили, що є громадянами Пакистану та зізнались, що мали намір потрапити до однієї з країн Євросоюзу.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення та осіб, причетних до організації незаконної подорожі, іноземців доставлено до прикордонного підрозділу.

За спробу порушення кордону на порушників складено адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба перетинання державного кордону України», справу скеровано до суду, повідомила Прес-служба Мукачівського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1584

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]