Головна » 2013 » Серпень » 12 » Туристи з РФ застрягли в Кенії, щоб подібного з вами не трапилося — обирайте відпочинок в Карпатах

Туристи з РФ застрягли в Кенії, щоб подібного з вами не трапилося — обирайте відпочинок в Карпатах

У Кенії сталася пожежа в міжнародному аеропорту Джомо Кеніати в столиці Найробі. В результаті НП ніхто не постраждав, проте інфраструктурі повітряної гавані завдано серйозної шкоди. В даний час аеропорт закрито. За деякими даними, через НП в Найробі застрягли росіяни. У той же час, ми радимо туристам обирати відпочинок в Карпатах, який значно доступніший, а крім того — і дешевший. Адже кожен турист може навіть організувати самостійно свій відпочинок в Карпатах, а допоможе йому в цьому спеціалізований портал karpaty.ua.

У той же час, повернувшись до далекої Африки, слід зазначити, що повідомляється, що полум'я охопило зал прильоту і зону міграційного контролю. У результаті перше приміщення вигоріло майже повністю, місцями збитків завдано також залу вильоту, повідомив міністр транспорту та інфраструктури країни Майкл Камау.

З пасажирів ніхто не постраждав, всі вони були евакуйовані. В даний час аеропорт оточений, поліція веде розслідування. Повідомлень про можливі причини НП поки не надходило.

Директор адміністрації аеропортів Кенії Стефен Гічукі заявив, що для відновлення нормальної роботи аеропорту "робиться все можливе". Поки всі літаки, що прилітають направляються в місто Момбаса.

Представник президента Кенії Маноа Есіпісу пояснив, що обслуговування внутрішніх рейсів планується відновити не пізніше ніж в середу. Коли вдасться відновити виконання міжнародних перельотів, поки невідомо. Пасажирам рекомендовано звертатися в авіакомпанії і уточнювати інформацію про можливі зміни.

За деякими даними, через пожежу в кенійському аеропорту застрягли російські туристи. Як мінімум шість осіб не можуть вилетіти на батьківщину, повідомила старший фахівець у напрямку Східної Африка туроператорської компанії "Віва Африка" Крістіна Назарова.

За її словами, клієнти компанії, які відпочивали на Занзібарі, повинні в середу вилітати рейсом авіакомпанії Etihad Airways в 7 вечора з Найробі в Абу-Дабі, а потім до Москви. "Авіаперевізник поки ніякої інформації не дає. Я двічі дзвонила в Etihad Airways, вони чекають інформацію з Лондона, коли буде рейс. Поки ситуація неясна. Ніхто не володіє інформацією про те, коли будуть запущені рейси", - пояснила вона.

Тим часом у посольстві Росії в Кенії заявили, що інформації про знаходження росіян в міжнародному аеропорту в Найробі не мають. У дипвідомстві заявили, що ніхто з громадян РФ до них за допомогою не звертався.

Міжнародний аеропорт у Найробі названий на честь "батька кенійської нації" і першого президента країни Джомо Кеніати. Зараз державу очолює його син Ухуру Кеніата. Аеропорт служить пересадочним вузлом у Східній Африці багатьом рейсів, якими пасажири слідують в інші країни континенту.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11442

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]