Головна » 2016 » Вересень » 8 » Твій адвокат очікує тебе на платформі «Протокол»

Твій адвокат очікує тебе на платформі «Протокол»

Втрапили у халепу і не знаєте, як знайти хорошого правозахисника, який допоможе вам подолати проблеми із законом? Заспокойтесь, видихніть повітря і наберіть у браузері свого гаджету лінк незалежної платформи «Протокол». Громадські активісти створили для громадян України унікальний веб-майданчик, що дозволяє швидко отримати кваліфіковану юридичну допомогу.

Як здійснити онлайн-пошук і обрати саме свого захисника?

В залежності від ситуації, вам може знадобитися різна допомога юриста (http://protokol.com.ua/ru/yuridicheskie_konsultatsii_po_otraslyam_i_osnovnim_institutam_prava/). Для ефективного і швидкого пошуку скористайтесь наступним алгоритмом:

  • У розділі «Каталог юристів» оберіть меню швидкого пошуку послуг;
  • У цьому блоці сайту відмітьте види правової допомоги, які вам потрібні;
  • Платформа допоможе додатково відсортувати результати пошуку за територіальним та матеріальним аспектом надання послуг, які пропонує той, чи інший зареєстрований в системі український юрист(http://protokol.com.ua/ru/yuridicheskie_konsultatsii_po_otraslyam_i_osnovnim_institutam_prava/);
  • Уважно перечитайте анкети кандидатів та коментарями попередніх клієнтів щодо ведення справ, ознайомтесь з їхнім рейтингом.

Юристи, які зареєстровані в системі «Протокол», швидко отримають інформацію щодо вашого запиту. Зрозуміло, що вітчизняне законодавство не досконале, часто змінюється. Не бійтеся скористатися можливістю отримати кваліфіковану онлайн-консультацію правозахисника, який розуміється на нюансах вашої справи, що стосується певної сфери юриспруденції. Тут є оптимальний каталог адвокатів, що зможуть достойно відстояти ваші інтереси у судовому процесі.

За користування платформою не потрібно платити

Якщо вам знадобився юрист в Києві (http://protokol.com.ua/ru/yuridicheskie_konsultatsii_po_otraslyam_i_osnovnim_institutam_prava/), а зовсім немає часу, щоб оббігати місто у його пошуках, користуйтеся платформою «Протокол». Наш сайт не є проплаченим рекламним проектом. Його творці та ідейні натхненники підійшли з усією серйозністю до створення унікальної мережі, що дозволить спростити налагодження співпраці між фахівцями та їх потенційними клієнтами. Все це відбувається абсолютно безкоштовно!

При цьому заявлені юристи не бояться прозорих оцінок за свою роботу, тому намагатимуться якомога якісніше надати послуги громадянам, що звернуться до них за допомогою сайту. Окрім анкет правозахисників, у розділах сайту є додаткова актуальна інформація щодо перебігу резонансних судових справ, висвітлені оновлення норм права та думки експертів.

Твій адвокат очікує тебе на кращій  платформі «Протокол».


За матеріалами: Новини сьогодні
08-09-2016
nowyny.com/
Додав: Nata
Коментарі: 0
Переглядів: 1920

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]