Головна » 2012 » Жовтень » 26 » Творіння юних художників Закарпаття виставлені у старовинному замку

Творіння юних художників Закарпаття виставлені у старовинному замку


У Чинадіївському замку Сент-Міклош протягом місяця можна буде побачити твори юних мукачівських художників. Щороку вони проводять творчий звіт.

Кожний художник мріє про визнання. Прагнуть цього і поки зовсім юні митці – студенти Закарпатського художнього інституту. Кожного року виставляють свої найкращі роботи на суд глядачів Місцем проведення виставки обрали замок «Сент – Міклош» у Чинадієві.
На думку студентів, інтер’єр повинен доповнювати зміст картин. Оцінили місце проведення не тільки викладачі, але й однокурсники, друзі, гості з Угорщини, а також ректор Закарпатського художнього інституту.
Цього разу звітували шестеро найактивніших студентів, які представили майже 80 робіт. Анна-Марія до 11 класу мріяла бути лікарем, та бажання малювати переважило. На цій виставці дівчина вже представила свою першу роботу. Юрій малює з дитинства, виставив на суд присутніх декілька своїх робіт. Охоче демонструє улюблену картину. Протягом місяця всі охочі можуть завітати до Чинадіївського замку і помилуватись роботами юних художників.

За матеріалами: Новини сьогодні
26-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11523

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]