Головна » 2017 » Квітень » 21 » У Берегові виступить із концертом Віктор Павлик

У Берегові виступить із концертом Віктор Павлик

У Берегові у неділю очікується велика культурницька подія – у Будинку культури співатиме народний артист України Віктор Павлик.

Отож Берегово "нашпиговане" афішами та рекламою, адже відомий співак, який є родом із Тернопільщини, на Закарпатті перебуває у турне зі світською програмою "Слава Богу на Великдень!" Він уже дає концерти у Мукачеві, де у залах – аншлаги. У міському відділі культури Берегова повідали, що на кінець п‘ятниці продано 100 квитків, а це одна четверта від посадкових місць.

– Щоправда, 50 "стільців" зарезервували відпочивальники з рекреаційно-оздоровлюючого комплексу "Косино", – розповідає реалізатор квитків пан Ярослав. – А ще кілька десятків любителів естради привезуть берегівські фермери. Сподіваємося, що буде заповнений як увесь партер, так і балкон.

У черзі за квитками ми застали самодіяльного митця Івана Чегіля, який на атракцію прийде з усією родиною. Пообіцяв, що при потребі заспіває разом із В. Павликом. Одразу ж шість квитків (ціна кожного – 150 грн.) у перший і другий ряди купила для своєї сім‘ї берегівчанка Марія Ковач. Каже: "Дуже добре, що у неділю відбудеться така співоча подія, бо є змога послухати українських метрів сцени..."

Але багатьох здивувало, що якось мляво містяни розкуповують квитки. Та, попри усе, віриться, що концерт пройде "на ура". Білети "на голос Павлика" продаватимуть протягом суботи та неділі.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1893

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]