Головна » 2016 » Серпень » 24 » У День прапора бойовики стріляли по всім напрямкам

У День прапора бойовики стріляли по всім напрямкам

Один український військовослужбовець загинув, ще один дістав поранення за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій один український військовослужбовець загинув і один дістав поранення", - сказав Лисенко на брифінгу в середу в Києві.

Противник перейшов до тактики масованого обстрілу позицій української армії в усіх напрямках на Донбасі, повідомляє Андрій Лисенко.

"У День державного прапора України противник перейшов до тактики масованих обстрілів наших передових позицій і в тилу з важкого озброєння практично на всіх напрямках", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

За словами Лисенко, кількість випущених за українськими військам снарядів обчислюється сотнями.

Він зазначив, що з 48 обстрілів за минулу добу 26 бойовики здійснили з важкого озброєння.

Крім того, спікер АП уточнив, що один український військовослужбовець загинув і один дістав поранення поблизу населеного пункту Невельське (Донецька обл.).

Зазначимо, за минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Крім того, в ніч на середу бойовики обстріляли з важкого артилерійського озброєння центральну частину міста Авдіївки.

"Значних руйнувань зазнала залізнична станція цього населеного пункту. Залізничний рух зупинено через пошкодження електропідстанції, перебиті залізничні колії, постраждала залізнична контактна мережа", - йдеться в повідомленні.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1788

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]