Головна » 2013 » Жовтень » 3 » У Деснянському районі столиці шахраї продають неіснуючі квартири

У Деснянському районі столиці шахраї продають неіснуючі квартири

У Києві торгують псевдо-квартирами. По всій столиці розвішені рекламні щити, які обіцяють затишок та комфорт у конкретному житловому комплексі у Деснянському районі міста. Бізнесмени навіть відповідний сайт створили. На ньому виклали фото різних етапів будівництва. Проте в міліції переконливо радять розрекламованих квадратних метрів не купувати, бо за вказаною адресою зводиться насправді школа. А забудовникам правоохоронці закидають відвертий кримінал.

Як йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV, у Києві діє шахрайська схема продажу квартир. На цьому наполягають столичні правоохоронні органи. Розрекламованого будинку, кажуть у прокуратурі, насправді не існує, за вказаною адресою є недобудована школа. "Будівельна компанія, яка зараз проводить будівельні роботи на даному об'єкті, не має будь-яких дозвільних документів щодо використання даної земельної ділянки і проведення будівельних робіт. Наразі цей об'єкт-недобудова зареєстрований у власності Деснянської районної адміністрації", - розповіли у прокуратурі.

Забудовники пропонують квадратний метр усього за 7 тисяч гривень. У власність входить ремонт. Покупцям обіцяють навіть шпалери поклеїти і лічильники встановити. На гачок вже потрапило із десяток людей. Правоохоронці діють як можуть, проти ділків відкрили аж три кримінальних провадження - за підробку документів та шахрайство.

Правозахисники радять людям бути максимально уважними, підбираючи об'єкт для інвестування. Помилка коштує десятки тисяч доларів. Прокуратура та міліція наполегливо радять інвесторам навіть не дивитися у бік споруди, що за адресою Драйзера, 40. Квартир там немає і не буде.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11248

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]