Головна » 2016 » Листопад » 27 » У Хусті пройшов XV турнір з міні-футболу

У Хусті пройшов XV турнір з міні-футболу

16 років тому пішов із життя один із кращих тренерів по футболу дітей та дорослих на Хустщині Михайло Попович.

Уже 15 років поспіль проводяться турнір з міні-футболу пам’яті Михайла Поповича у день святого Архістратига Михаїла. У цьому році у ньому взяли участь команди 2005-2006 р. н. с. Іза (тренер Віктор Вучкан), м. Хуста (Микола Буковецький), с. Данилова та Крайникова (тренер Ігор Веляник), с. Рокосова,повідомляє Кhustnews.

Першу гру юнаки с. Ізи та м. Хуста закінчили з результатом 2:1 на користь ізян. Гра команд Рокосова та Данилово-Крайниково закінчилася з рахунком 3:5 на користь данилівчан. Переможці ігор грали за 1-2 місце. Це команда Ізи (тренер Віктор Вучкан) та Данилово-Крайниково. З рахунком 8:1 перемогу здобула команда Данилово-Крайниково. Гравцям вручено перший приз. На другому місці юні ізяни. Призи та грамоти вручала Євгенія Попович, жінка Михайла Поповича, яка і зараз працює тренером-викладачем з легкої атлетики Хустської ДЮСШ.

У боротьбі за третє місце зустрілися команди Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. та хустяни (тренер Микола Буковецький). Перемогу здобули хустяни з рахунком 3:1. Хустяни відповідно нагороджені бронзовими медалями. Учасники змагання показали хороший футбол.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11080

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]