Головна » 2018 » Березень » 16 » У Лондоні смерть друга Березовського Миколи Глушкова визнали убивством

У Лондоні смерть друга Березовського Миколи Глушкова визнали убивством

Глушков жив у Великій Британії, маючи політичний притулок.

Смерть бізнесмена Миколи Глушкова, соратника покійного російського олігарха Бориса Березовського, офіційно визнали вбивством.

У Лондоні у власному будинку знайшли мертвим друга Березовського зі слідами удушення на шиї - ЗМІ

У Лондоні виявили мертвим російського олігарха, колишнього заступника директора "Аерофлоту" Миколу Глушкова, який отримав політичний притулок у Великій Британії.

На шиї чоловіка видно сліди удушення.

На шиї Миколи Глушкова знайшли слід від удушення

У Великій Британії розслідують ще одну загадкову смерть - екс-росіянина, який був другом та бізнес-партнером Бориса Березовського. Напередодні Глушкова знайшли мертвим у його лондонській квартирі. Слідчі подробиць смерті поки не називають. А от російські ЗМІ - з посиланням на власні джерела - повідомляють, що на шиї померлого знайшли слід від удушення.

Глушков був близьким другом опального російського олігарха Бориса Березовського, який помер у Британії 23 березня 2013 року.

Причиною смерті стала зупинка серця. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що 67-річний бізнесмен, якого в Росії звинувачували в низці злочинів, вчинив самогубство. Березовський був опонентом Путіна. 2011 року Глушков свідчив у судовій справі за позовом Березовського проти олігарха Романа Абрамовича, який співпрацює з Кремлем.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1639

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]