Головна » 2013 » Липень » 12 » У Нью-Йорку дружина скульптора Ернста Невідомого дала відсіч озброєним грабіжникам, принизивши їхнє чоловіче достоїнство

У Нью-Йорку дружина скульптора Ернста Невідомого дала відсіч озброєним грабіжникам, принизивши їхнє чоловіче достоїнство

Поліція США шукає злочинців з пістолетом, які напали на дружину знаменитого скульптора російського походження Ернста Невідомого. Жінці вдалося "убити" вуличних грабіжників своєю холоднокровністю і грубістю, так що вони втекли з невеликою здобиччю, пише газета The New York Daily News.

Злочин було скоєно на Гранд-стріт в районі Сохо близько 1:00, коли 54-річна дружина скульптора Ганна Грехем вийшла на вулицю, щоб покурити і проводити гостей. Приятелі жінки затрималися в квартирі, збираючи речі, і вона стояла біля під'їзду одна. У цей момент до Анни і підійшли двоє чоловіків, що зажадали віддати їм гаманець.

Реакція "жертви" виявилася несподіваною. "Ви що, жартуєте? Який гаманець? Я ж у піжамі!" - Незворушно відповіла Грехем.

Тоді один з грабіжників приставив до лоба жінки пістолет і сказав, що буде стріляти. Однак Ганна заперечила, що той не зможе вистрілити.

Другий грабіжник умовляв спільника натиснути на курок, і життя жінки висіла на волосині. Однак вона змогла перемогти злочинців психологічно. "Для того, щоб стріляти у когось, потрібні яйця. А у вас їх немає", - заявила потерпіла грабіжникам.

Ця фраза вразила грабіжника не гірше удару в пах, коментує курйоз газета.

"Якусь мить я спостерігала в його очах страх. Адже я вступила всупереч усім його уявленням про життя", - пояснює Ганна Грехем.

У наступну хвилину з будинку вискочив приятель Анни, який накинувся на неозброєного грабіжника. А інший гість подзвонив в службу порятунку 911. Після цього грабіжники втекли, побоюючись появи поліції. Здобиччю грабіжників стали iPad mini, телефон Samsung Galaxy і близько 600 доларів готівкою, які вони знайшли в автомобілі.

За словами дружини російського скульптора Ганни Грехем, грабіжник, який втік, повинен дякувати їй за те, що вона показала йому його боязку сутність. Адже якби він вистрілив, його життя було б зламана раз і назавжди.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11233

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]