Головна » 2016 » Грудень » 4 » У перестрілці під Києвом загинули п'ятеро поліцейських. ВІДЕО

У перестрілці під Києвом загинули п'ятеро поліцейських. ВІДЕО

У ніч на 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району сталася трагедія, внаслідок якої загинули 5 працівників поліції.

Про це в Фейсбуці повідомляє народний депутат Антон Геращенко.

"Обставини трагедії такі: карний розшук міста Києва працював над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка системно грабувала будинки киян і жителів Київської області. У цю ніч працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що чергове пограбування може статися в селищі Княжичі. Туди виїхала група затримання карного розшуку і спецпідрозділ КОРД", - пише він.

Як інформує нардеп, на одній з вулиць селища Княжичі в споруджуваному приватному будинку були розміщені поліцейські розвідники, завдання яких було стежити за обстановкою і подати команду на затримання бандитів. Планувалося класичне затримання банди грабіжників у той момент, коли вони спробують розпочати здійснення злочинного задуму.

У цей час, як пише Геращенко, в сусідніх будинках в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація. На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників. У той же час, група захоплення, судячи з усього, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників.

"Далі між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, що тривала кілька миттєвостей і забрала п'ять життів. Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, що входив до групи захоплення", - вказує нардеп, підкреслюючи, що робити передчасні висновки і "влаштовувати спекуляції на загибелі поліцейських не можна".

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і будуть посекундно відновлювати всі деталі того, що сталося і встановлювати причини того, як і чому все це стало можливим.

Троє підозрюваних у розбої, яких готувалися зловити "на гарячому", почувши перестрілку, відмовилися від свого плану грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками.

У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежу і розбою.

Раніше біля пункту пропуску "Шегині" митного поста "Мостиська" на кордоні з Польщею зав'язалася сутичка між мобільною групою і конрабандистами з використанням вогнепальної зброї.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1773

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]