Головна » 2018 » Вересень » 28 » У Рахові з нагоди всесвітнього дня туризму відбулися змагання зі спортивного орієнтування. ВІДЕО

У Рахові з нагоди всесвітнього дня туризму відбулися змагання зі спортивного орієнтування. ВІДЕО

З нагоди всесвітнього дня туризму у Рахові відбулися змагання зі спортивного орієнтування.

Перевірили свої навички у орієнтуванні на лісовій місцевості учні Рахівських шкіл.

Справжнє свято у день туризму. В обіймах осені амфітеатр Буркут, зібрав учнів Рахівських шкіл для перевірки на спритність та кмітливість. Адже тут відбувалися змагання зі спортивного орієнтування. 24 школярі кинули собі виклик.

Перш за все на дівчаток та юнаків чекали шикування та інструктажі: загальний та командний. Після ж озброївшись картами і компасами учасники рушили на зустріч випробуванням, маршрутом протяжністю 2 кілометри. Цілих 6 контрольних точок які були ретельно сховані, випробували юних учасників на швидкість та вміння орієнтуватись.

Тих хто прибув зі складної дороги частували смаколиками. Зі свого боку організатори нагородили кращих цього дня грамотами та подарунками.

Також завдячують організатори за підтримку голові Закарпатської регіональної організації політичної партії «За життя» Івану Чубирку, який забезпечив спортивне дійство необхідним спорядженням.

Кожна команда отримала подарунки та враження, словом спортивне свято вдалось. До всього голова Рахівської організації політичної партії “За життя” Микола Тафій вручив партквиток новому члену організації.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-09-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1710

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]