Головна » 2015 » Серпень » 2 » У сина Балоги прикордонники конфіскували дипломатичний паспорт

У сина Балоги прикордонники конфіскували дипломатичний паспорт

У Андрія Балоги, сина голови депутатського та контрабандистського клану  Закарпаття Віктора Балоги, на кордоні конфіскували дипломатичний паспорт, на отримання і використання якого він не має жодного права.

Сьогодні видання Закарпатський Інсайдер повідомило, що на одному з прикордонних пунктів пропуску у депутата Закарпатської обласної ради та сина Віктора Балоги Андрія Балоги відібрали дипломатичний паспорт. Причиною конфіскації, підкреслює джерело, став доволі очевидний факт: Андрій Балога не мав жодного права на отримання та використання такого паспорту.

Відомо, що нинішній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль ще у 2009 році вимагав притягнути до відповідальності В. Балогу за користування пільгами, перевагами і державними коштами. Тоді ще член партії “Народної Самооборони” Москаль підкреслював, що Віктор Балога зробив дипломатичний паспорт у подарунок на 40-річчя своєму брату Івану, що можна розцінювати, як корупційні дії згідно закону “О боротьбі з корупцією”. Подібна схема була реалізована депутатом цього разу.

Згідно Указу Президента України, отримати і використовувати дипломатичний паспорт може виключно депутат Верховної Ради. На даний момент Андрій Балога, який успішно користувався таким документом, є депутатом Закарпатської обласної ради. На подібні державні пільги права не мав, отже має місце факт корупції.

Вочевидь, прикриваючись дипломатичним статусом, Андрієві легше організовувати незаконні міжнародні угоди та трансфери. Ті, що в народі називаються контрабандою – додає видання.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1962

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]