Головна » 2016 » Лютий » 20 » У столиці праворадикальні сили проведуть кілька акцій, не виключають можливих сутичок. ВІДЕО

У столиці праворадикальні сили проведуть кілька акцій, не виключають можливих сутичок. ВІДЕО

20 лютого в центрі Києва відбудеться вісім акцій, переважно за участю правих і праворадикальних сил.

Деякі з майбутніх учасників говорять про можливі сутички, передає ТСН.

"У суботу важкий день, можливо, революційний день. Подивимося, як Господь розпорядиться", - говорить голова правління добровольчого руху ОУН Микола Коханівський.

У соціальних мережах людей закликають до бунтів і непокори. Це робить і Андрій Фафлей, колишній боєць "Правого сектора", який зараз представляє Революційні праві сили. Напередодні він закликав брати в руки зброю.

"Моя заява про автомати, кулемети - зопалу сказав. Вибачатися ні перед ким не буду. Ті рухи, які можуть бути від нас, вони будуть адекватні, як будуть вести себе по відношенню до нас", - заявив він.

"Правий сектор" від гарячих голів відхрещується. Там кажуть, що планують тільки мирні акції, проте на них можливі провокації.

"Революційні праві сили - це проект, спрямований проти роботи "Правого сектора". Вони намагаються ввести в оману спостерігачів, і якщо відбудуться які-небудь провокації з їхнього боку, щоб всі могли подумати на нас", - пояснив представник ПС Олексій Бик.

Добровольчі батальйони запевняють, що за поведінку своїх бійців відповідатимуть, хоча претензій до влади багато. Однак і бажаючих спровокувати теж буде вдосталь.

"Будуть приїжджати з Луганської, Донецької області, Закарпаття - ставитимуть намети на три дні, але цього не треба робити", - застерігає представник батальйону "Київська Русь", волонтер Надія Литвиненко.

Нагадаємо, 20 лютого в Україні вшановують Героїв Небесної Сотні. Саме в цей день два роки тому силовики вбили найбільшу кількість учасників Революції Гідності.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
20-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1896

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]