Головна » 2016 » Вересень » 14 » У святкуванні Дня пожежника в Румунії взяли участь закарпатські рятувальники

У святкуванні Дня пожежника в Румунії взяли участь закарпатські рятувальники

Впродовж 12-13 вересня делегація представників Управління ДСНС України у Закарпатській області, на чолі із заступником начальника Богданом Ільковичем, здійснила робочу поїздку до інспекторату з надзвичайних ситуацій «Сомеш» повіту Сату Маре (Румунія).

Основною метою їхнього візиту було налагодження тісної співпраці між рятувальними службами двох країни на прикордонних територіях.

В перший день свого перебування закарпатські рятувальники взяли участь у якості спостерігачів у проведенні змагань серед пожежників повіту Сату Маре «Вверх».

Професійні рятувальники у повному обмундируванні змагалися хто швидше підніметься по автодрабині на висоту 32 м.

Далі закарпатська делегація оглянула пожежно-рятувальну техніку, яка залучалася для проведення змагань, обладнання та спорядження рятувальників.

Наступного дня представники оперативно-рятувальної служби були запрошені на урочистості з нагоди відзначення Дня пожежника Румунії, які проходили на центральній площі міста. Окрім святкових заходів румунські рятувальники також організували для гостей та населення показові виступи під час яких вони рятували людей, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, ліквідовували пожежі та надавали медичну допомогу потерпілим.

Далі відбулася робоча зустріч сторін, у ході яких заступник керівника закарпатських рятувальників Богдан Ількович та генеральний інспектор інспекторату з надзвичайних ситуацій «Сомеш» повіту Сату Маре Діма Нікола обмінялися досвідом роботи країн у питаннях попередження та ліквідації наслідків різного роду надзвичайних ситуацій.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1795

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]